Vi udfører

Altaner og trapper

Stålkonstruktioner i Danmark

Altaner og trapper i stål

Torp Ståldesign tilbyder altaner og trapper i stål. Vi har mange års erfaring inden for projektering, fremstilling og montage af bærende stålkonstruktioner til både store og små byggeopgaver, hvor vi de seneste par år især har fokuseret på altaner og trapper. 

Nedenfor kan du læse mere om det, vi kan tilbyde inden for altaner og trapper i stål. Har du spørgsmål, eller står du med en opgave, hvor du ønsker at høre mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på projektering, fremstilling og montage af stålaltaner og -trapper.

Vi tager vare på hele processen og leverer produktionsgrundlaget, der kan blive sendt direkte i produktion.
Mere om altaner og trapper

Hvad kan vi hjælpe med inden for altaner og trapper?

Afklaring og produktionsvenlige løsninger

Vi sørger for bærende stålkonstruktioner inden for altaner og trapper. Vi står for dokumentation (efter SBi-anvisning 271), beregning og afklaring af, hvad der kan og ikke kan lade sig gøre ved projektet, og vi tager vare på hele processen og leverer produktionsgrundlaget, der kan blive sendt direkte i produktion.

3D-scanning af bygninger som grundlag for modellering

Vi laver 3D-scanninger af bygninger via en landmåler, hvor vi dermed kreerer en 3D-punktsky som grundlag for modellering af de ønskede konstruktioner inden for altaner og trapper. Dermed kan vi tilpasse modellen med det, der er målt i virkeligheden og undgå uforudsete overraskelser.

Udfoldede skærefiler tilpasset aktuel leverandør

Vi tilbyder at lave skære- og borefiler til altaner og trapper i stål. Kort fortalt udarbejder vi komplette modeller og færdige profiler ud fra præcis jeres ønskede mål, hvor I kommer tegningen i maskinen og selv skærer og borer huller – og til sidst svejser det hele sammen.

Oversigtstegninger og 3D-modeller via Tekla Structures

Vi benytter os af programmet Tekla Structures til at modellere og tegne i. På den måde kan vi modellere konstruktioner i præcis de materialer og mål, der ønskes, samt fremstille produktionsgrundlag og montagetegninger direkte fra 3D-modellen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores ydelser inden for stålkonstruktioner, altaner og trapper samt specialopgaver, er du altid velkommen til at kontakte os.