Vi udfører

Specialopgaver

Stålkonstruktioner i Danmark

Specialopgaver i stål

Torp Ståldesign tilbyder søjle/bjælke- og rammeløsninger til industribygninger og maskiner. Vi har mange års erfaring inden for projektering, fremstilling og montage af bærende stålkonstruktioner til både store og små byggeopgaver – lige fra vaskehaller og maskinhuse, stålaltaner og -trapper til maskinstativer og forskellige beslag skræddersyede efter jeres ønske.

Nedenfor kan du læse om nogle af de specialopgaver inden for stålkonstruktioner og projektafklaring, som vi kan tilbyde at hjælpe med. Har du spørgsmål, eller står du med en opgave, hvor du ønsker at høre mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder specialiserede og tilpassede løsninger inden for præcis den stålkonstruktion, du ønsker.
Mere om specialopgaver

Hvad kan vi hjælpe med af specialopgaver?

Specialbeslag

Vi tilbyder specialiserede og tilpassede løsninger inden for beslag og hængsler til alt, der kræver en åbne- og lukkefunktion, uanset hvilken branche, du repræsenterer. Vi har bl.a. lavet specialbeslag til et sygehus, hvor der var specielle krav til, hvordan et operationsmikroskop skulle hænges op.

Teknikgang

Vi kan hjælpe med at lave teknikgange, f.eks. til en swimmingpool på et hotel. På den måde kan du nemt og effektivt komme til kablerne og rørene og sørge for, at de altid er servicerede og vedligeholdt. Vi kan konstruere præcis den teknikgang, du har behov for til det anlæg, du ønsker.

Projektoplæg

Vi tilbyder at stå for skræddersyede projektoplæg, som viser hele processen fra start til slut og hvilke faser, der skal gennemgås for at få et brugbart resultat. På den måde har håndværkerne noget konkret, de kan gå ud fra, og alle er altid med på, hvordan og hvornår de givne opgaver skal udføres.

Har du en opgave i tankerne?

Der findes mange forskellige opgaver inden for stålkonstruktioner og byggebranchen, og det kan være, at du sidder med en idé til et projekt, der falder under denne kategori, men som ikke er beskrevet på hjemmesiden – så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne!

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores ydelser inden for stålkonstruktioner, altaner og trapper samt specialopgaver, er du altid velkommen til at kontakte os.