Torp Ståldesign ApS

Om os

Siden 2020

Om Torp Ståldesign ApS

Torp Ståldesign er en virksomhed med base i Herning, der tilbyder løsninger inden for stålkonstruktioner – bl.a. søjle/bjælke- og rammeløsninger, altaner, trapper og specialløsninger – i hele Danmark og nærliggende lande.

Vi har mange års erfaring inden for projektering, fremstilling og montage af bærende stålkonstruktioner til både store og små byggeopgaver – lige fra vaskehaller og maskinhuse til maskinstativer og forskellige beslag skræddersyede efter jeres ønske. Med hjælp af vores moderne programmer udfører vi hver enkelt konstruktionsopgave så effektivt og optimalt som overhovedet muligt.

Torp Ståldesign består af Uffe og Jannie, som du kan læse mere om nedenfor på denne side. Vi har arbejdet sammen tidligere, og med vores forskelligheder og alsidige erfaring understøtter vi hinanden godt i arbejdsprocessen, både på det praktiske og teoretiske plan.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om mulighederne, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om dit stålprojekt.

Torp Ståldesign tilbyder

Fremstilling af produktionsgrundlag og beregninger samt tilhørende afklaring og koordinering

Læs mere om vores

Erfaringsgrundlag og baggrund

Uffes baggrund og erfaring

Uffe har 20 års erfaring med tegning og praktisk udførelse af bygningsstål, trapper og altaner.

Han er oprindeligt uddannet smed og har sidenhen læst til ingeniør.

Jannies baggrund og erfaring

Jannie har 6 års erfaring med beregning og dokumentation af bygningsstål, trapper og altaner.

Hun har en gymnasial baggrund og har læst til civilingeniør.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores ydelser inden for stålkonstruktioner, altaner og trapper samt specialopgaver, er du altid velkommen til at kontakte os.