Vi udfører

Stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner i Danmark

Stærke løsninger i stål

Torp Ståldesign tilbyder søjle/bjælke- og rammeløsninger til industribygninger og maskiner. Vi har mange års erfaring inden for projektering, fremstilling og montage af bærende stålkonstruktioner til både store og små byggeopgaver – lige fra vaskehaller og maskinhuse til maskinstativer og forskellige beslag. 

Nedenfor kan du læse mere om det, vi kan tilbyde inden for stålkonstruktioner. Har du spørgsmål, eller står du med en opgave, hvor du ønsker at høre mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på projektering, fremstilling og montage af bærende stålkonstruktion.

Vi udarbejder komplette modeller og færdige profiler ud fra præcis jeres ønskede mål og materialer.
Mere om stålkonstruktioner

Hvad kan vi hjælpe med inden for stålkonstruktioner?

3D-modellering via Tekla Structures

Vi benytter os af programmet Tekla Structures til at modellere og tegne i. På den måde kan vi modellere konstruktioner i præcis de materialer og mål, der ønskes, samt fremstille produktionsgrundlag og montagetegninger direkte fra 3D-modellen.

Oversigtstegninger / IFC-modeller for godkendelse

Når vi har modelleret i Tekla Structures, kan vi trække IFC-modeller og tegninger ud: 3D-modeller, oversigtstegninger, planlægningsfiler og almindelige tegninger. Disse tegninger kan f.eks. bestå af svejsetegninger, der viser, hvordan konstruktionen skal svejses sammen, samt parttegninger, der viser hver eneste stump.

Komplette produktionsgrundlag

Vi kan administrere komplette produktionsgrundlag, som vi sender direkte i produktionen. Disse består af oversigtstegninger, så man kan se, hvordan tingene skal monteres, svejsetegninger, parttegninger og skærefiler med udfoldede tegninger, hvis elementerne skal bukkes.

Skære- og borefiler for save-boreanlæg, både plader/bjælker

Vi tilbyder at lave skære- og borefiler til plader, profiler, bjælker og søjler. Kort fortalt udarbejder vi komplette modeller og færdige profiler ud fra præcis jeres ønskede mål, hvor I kommer tegningen i maskinen og selv skærer og borer huller – og til sidst svejser det hele sammen.

Projektafklaring

Vi tilbyder projektafklaring, som er en rolle, hvor vi bruger vores faglige viden – både som håndværker og ingeniør – til at støbe løsninger sammen, som kan godkendes af arkitekt, rådgivende ingeniør og bygherre. Ud fra et oplæg støber vi en løsning sammen, som er til at producere, fremstille og montere.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores ydelser inden for stålkonstruktioner, altaner og trapper samt specialopgaver, er du altid velkommen til at kontakte os.